• 0 342 360 12 00 - 39 00

Gaziantep Üniversitesi Kariyer Planlama ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İŞKUR Gaziantep Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen "İş Kulübü Eğitimlerinin" Mühendislik Fakültesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirilmesi planlanmıştır. İş Kulübü Eğitimleri; iş arama sürecini daha başarılı yönetmek isteyen, ‘Nasıl iş aramalıyım?', ‘İş başvurum neden reddedildi?' gibi sorulara cevap arayan ve daha iyi şartlarda iş arayanlar için tasarlanmış yüz yüze bir eğitim programıdır.

Bu kapsamda 30.04.2024, 14.05.2024 ve 28.05.2024 tarihlerinde ayrı gruplara verilmek üzere Fakülteniz bünyesinde üç ayrı eğitim gerçekleştirilmesi planlanmıştır. Bu eğitimler, Dekanlığınızca Mühendislik Fakültesi tercihen son sınıf öğrencilerinizden belirlenecek üç ayrı gruba verilecektir. Eğitimler belirlenen tarihlerde ve Dekanlığınızca organize edilecek bir salonda; saat 09.00-13.00 saatleri arasında İŞKUR eğitim uzmanlarınca yüz yüze gerçekleştirilecektir. Eğitim sonunda katılımcı öğrenciler ile firmaların İnsan Kaynakları Departmanları yetkilileri de buluşturulacaktır. Eğitim sonunda katılımcılara İŞKUR onaylı sertifikalar verilecektir.